Bewust-ZEN call

bewust-ZEN-call.png

Zoals eerder vermeld op de website, zit er steeds automatisch een stukje coaching inbegrepen bij de behandelingen. Aangezien LevensSter een holistische praktijk is, kan het één niet zonder het ander en zit alles in elkaar verweven.

Een eerste kennismaking (intake) binnen ‘mijn’ manier van coaching kan gebeuren via “een bewust-ZEN call” van 30 minuten.

Wat houdt dit in?

Een bewust-ZEN call is een laagdrempelig eerste contact binnen LevensSter, als intake op daaropvolgende behandelingen.

Tijdens dit gesprek kunnen we samen kijken of we een goede match zijn voor eventueel toekomstige behandelingen! Zo nee, kan ik eventuele doorverwijzingen doen. Zo ja, kunnen we samen bekijken hoe het verdere traject eruit zal zien.

Het gesprek op zich kan ook al voldoende zijn voor sommigen. Soms heb je namelijk gewoon 1 zin nodig, die je het inzicht geeft waar je al zo lang opzoek naar was.

Intuïtief wil voor mij zeggen, dat ik vooraf via meditatie even contact maak met mijn gids en haar vraag om me bij te staan tijdens dit gesprek. Ik zet hierdoor mijn kanaal verder open en ga in vertrouwen dat ik datgene doorkrijg dat ik moet doorgeven aan diegene die voor me zit.

Ik ga 100% in vertrouwen dat wat er gezegd wordt op dat moment, nodig is voor de persoon die erachter vraagt. Dit kan van zeer diepgaand gaan, tot iets oppervlakkiger.

Werkwijze

Ik vind het ontzettend belangrijk dat die eerste stap zeer laagdrempelig is.

Hierdoor heb ik besloten om de bewust-ZEN call GRATIS aan te bieden van op afstand.

Het enige dat we dus moeten doen, is een moment vinden waarop we beiden een 30 tal minuten online kunnen zijn. That’s it.

Op deze manier leren we elkaar alvast wat beter kennen en kunnen we beiden aanvoelen of we al dan niet een match zijn.

Het enige dat ik van jou vraag is, dat je met een gezonde open houding het gesprek aangaat.

Het gesprek wordt afgesloten met de beslissing of er al dan niet een vervolg komt.

Alternatief

Het kan altijd zijn dat je liever real life met me in een eerste contact komt. Hier heb ik zeker begrip voor.

Indien gewenst kunnen we ook een real life afspraak maken in de praktijk maar hier moet ik dan wel een kleine onkosten vergoeding tegenover zetten van €15.

In licht & liefde wil ik leven,

in licht & liefde wil ik bestaan,

in licht & liefde wil ik geven,

in licht & liefde wil ik door dit leuke en avontuurlijke leven gaan.

<3 Riri Starseed <3